Rekrutacja na kursy zawodowe

W ramach projektu „Mistrzowie w zawodzie” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020 prowadzona jest rekrutacja na zajęcia kursy zawodowe – Formularze rekrutacyjne należy składać do
19 października 2018 r.  u szkolnych liderów lub w sekretariatach szkół biorących udział
w projekcie.

Celem jest nabycie dodatkowych kwalifikacji (umiejętności i wiedzy) oraz kompetencji społecznych przez uczniów szkół ponadgimnazjalnych.

Regulamin rekrutacji oraz formularz zgłoszeniowy dostępne są w zakładce Dokumenty.

1. Kurs zawodowy: Kurs – nowoczesne techniki przygotowania potraw
Uczestnicy kursu – 12 uczniów ZSP w Ryglicach
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 20 godz.

 

2. Kurs zawodowy: Kurs – nowoczesne techniki przygotowania potraw
Uczestnicy kursu – 12 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 20 godz.

 

3. Kurs zawodowy: Kurs – nowoczesne techniki przygotowania potraw
Uczestnicy kursu – 12 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 20 godz.

 

4. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia orientalna
Uczestnicy kursu – 12 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 20 godz.

 

5. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia orientalna
Uczestnicy kursu – 12 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 20 godz.

 

6. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia węgierska i angielska
Uczestnicy kursu – 12 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 20 godz.

 

7. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia węgierska i angielska
Uczestnicy kursu – 12 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 20 godz.

 

8. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia rosyjska i francuska
Uczestnicy kursu – 12 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 20 godz.

 

9. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia rosyjska i francuska
Uczestnicy kursu – 12 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 20 godz.

 

10. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia śródziemnomorska i hiszpańska
Uczestnicy kursu – 12 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 20 godz.

 

11. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia śródziemnomorska i hiszpańska
Uczestnicy kursu – 12 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 20 godz.

  

12. Kurs zawodowy: Kurs carvingu

Uczestnicy kursu – 10 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 16 godz.

 

13. Kurs zawodowy: Kurs carvingu

Uczestnicy kursu – 10 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 16 godz.

14. Kurs zawodowy: Kurs carvingu

Uczestnicy kursu – 10 uczniów ZSP w Żabnie
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Żabnie
Wymiar zajęć: 16 godz.

 

15. Kurs zawodowy: Kurs carvingu

Uczestnicy kursu – 10 uczniów ZSP w Ryglicach
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Ryglicach
Wymiar zajęć: 16 godz.

 

16. Kurs zawodowy: Kurs carvingu

Uczestnicy kursu – 10 uczniów ZSOiZ w Ciężkowicach
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSOiZ w Ciężkowicach
Wymiar zajęć: 16 godz.

17.  Kurs zawodowy: Kurs carvingu

Uczestnicy kursu – 10 uczniów ZSP w Zakliczynie
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Zakliczynie
Wymiar zajęć: 16 godz.

18.  Kurs zawodowy: Kurs – obsługa kasy kelnerskiej z terminalem POS

Uczestnicy kursu – 9 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 15 godz.

 

19. Kurs zawodowy: Kurs – obsługa kasy kelnerskiej z terminalem POS

Uczestnicy kursu – 9 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 15 godz.

20. Kurs zawodowy: Obsługa kasy kelnerskiej z terminalem POS

Uczestnicy kursu – 9 uczniów ZSP w Żabnie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 15 godz.

 

21. Kurs zawodowy: Obsługa kasy kelnerskiej z terminalem POS

Uczestnicy kursu – 9 uczniów ZSP w Żabnie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 15 godz.

22. Kurs zawodowy: Obsługa kasy fiskalnej

Uczestnicy kursu – 8 uczniów ZSP w Ryglicach
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Ryglicach
Wymiar zajęć: 15 godz.

 23. Kurs zawodowy: Obsługa kasy fiskalnej

Uczestnicy kursu – 8 uczniów ZSP w Ryglicach
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Ryglicach
Wymiar zajęć: 15 godz.

24. Kurs zawodowy: Obsługa kasy fiskalnej

Uczestnicy kursu – 8 uczniów – ZSP w Żabnie
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Żabnie
Wymiar zajęć: 15 godz.

25. Kurs zawodowy: Obsługa kasy fiskalnej

Uczestnicy kursu – 8 uczniów – CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 15 godz.

26. Kurs zawodowy: Obsługa kasy fiskalnej.

Uczestnicy kursu – 8 uczniów ZSOiZ w Ciężkowicach
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSOiZ w Ciężkowicach
Wymiar zajęć: 15 godz.

 

27. Kurs zawodowy: Obsługa kasy fiskalnej

Uczestnicy kursu – 8 uczniów ZSLiT w Wojniczu
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSLiT w Wojniczu
Wymiar zajęć: 15 godz.

 

28. Kurs zawodowy (1): Obsługa kasy fiskalnej

Uczestnicy kursu – 8 uczniów ZSP w Zakliczynie
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Zakliczynie
Wymiar zajęć: 15 godz.

 

29. Kurs zawodowy (2): Obsługa kasy fiskalnej

Uczestnicy kursu – 8 uczniów ZSP w Zakliczynie
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Zakliczynie
Wymiar zajęć: 15 godz.

 

30. Kurs zawodowy (3): Obsługa kasy fiskalnej

Uczestnicy kursu – 8 uczniów ZSP w Zakliczynie
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Zakliczynie
Wymiar zajęć: 15 godz.

31. Kurs zawodowy (4): Obsługa kasy fiskalnej

Uczestnicy kursu – 8 uczniów ZSP w Zakliczynie
Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Zakliczynie
Wymiar zajęć: 15 godz.

32. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem

Uczestnicy kursu – 9 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 33 godz.

 

33. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem

Uczestnicy kursu – 9 uczniów CKZiU w Tuchowie
Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 33 godz.

 

34. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem

Uczestnicy kursu – 10 uczniów ZSP w Ryglicach
Miejsce prowadzenia zajęć: 23 godz. w ZSP w Ryglicach i 10 godz. w CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 33 godz.

 

35. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem

Uczestnicy kursu – 10 uczniów ZSLiT w Wojniczu
Miejsce prowadzenia zajęć: 23 godz. w ZSLiT w Wojniczu i 10 godz. w CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 33 godz.

 

36. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem

Uczestnicy kursu – 10 uczniów ZSP w Żabnie
Miejsce prowadzenia zajęć: 23 godz. w ZSP w Żabnie i 10 godz. w CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 33 godz.

 

37. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem

Uczestnicy kursu – 10 uczniów ZSP w Zakliczynie
Miejsce prowadzenia zajęć: 23 godz. w ZSP w Zakliczynie i 10 godz. w CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 33 godz.

 

38. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem

Uczestnicy kursu – 10 uczniów ZSP w Zakliczynie
Miejsce prowadzenia zajęć: 23 godz. w ZSP w Zakliczynie i 10 godz. w CKZiU w Tuchowie
Wymiar zajęć: 33 godz.

 

39. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem

Uczestnicy kursu – 10 uczniów ZSOiZ w Ciężkowicach
Miejsce prowadzenia zajęć: 23 godz. w ZSOiZ w Ciężkowicach i 10 godz. w CKZiUw Tuchowie
Wymiar zajęć: 33 godz.

You may also like