W ramach projektu „Mistrzowie w zawodzie” realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020 prowadzona jest rekrutacja na zajęcia kursy zawodowe – Formularze rekrutacyjne należy składać do
19 października 2018 r. u szkolnych liderów lub w sekretariatach szkół biorących udział
w projekcie.
Celem jest nabycie dodatkowych kwalifikacji (umiejętności i wiedzy) oraz kompetencji społecznych przez uczniów szkół ponadgimnazjalnych.
Regulamin rekrutacji oraz formularz zgłoszeniowy dostępne są w zakładce Dokumenty.
1. Kurs zawodowy: Kurs – nowoczesne techniki przygotowania potraw
• Uczestnicy kursu – 12 uczniów – ZSP w Ryglicach
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 20 godz.
2. Kurs zawodowy: Kurs – nowoczesne techniki przygotowania potraw
• Uczestnicy kursu – 12 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 20 godz.
3. Kurs zawodowy: Kurs – nowoczesne techniki przygotowania potraw
• Uczestnicy kursu – 12 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 20 godz.
4. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia orientalna
• Uczestnicy kursu – 12 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 20 godz.
5. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia orientalna
• Uczestnicy kursu – 12 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 20 godz.
6. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia węgierska i angielska
• Uczestnicy kursu – 12 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 20 godz.
7. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia węgierska i angielska
• Uczestnicy kursu – 12 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 20 godz.
8. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia rosyjska i francuska
• Uczestnicy kursu – 12 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 20 godz.
9. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia rosyjska i francuska
• Uczestnicy kursu – 12 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 20 godz.
10. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia śródziemnomorska i hiszpańska
• Uczestnicy kursu – 12 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 20 godz.
11. Kurs zawodowy: Kurs – kuchnia śródziemnomorska i hiszpańska
• Uczestnicy kursu – 12 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 20 godz.
12. Kurs zawodowy: Kurs carvingu
• Uczestnicy kursu – 10 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 16 godz.
13. Kurs zawodowy: Kurs carvingu
• Uczestnicy kursu – 10 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 16 godz.
14. Kurs zawodowy: Kurs carvingu
• Uczestnicy kursu – 10 uczniów – ZSP w Żabnie
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Żabnie
• Wymiar zajęć: 16 godz.
15. Kurs zawodowy: Kurs carvingu
• Uczestnicy kursu – 10 uczniów – ZSP w Ryglicach
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Ryglicach
• Wymiar zajęć: 16 godz.
16. Kurs zawodowy: Kurs carvingu
• Uczestnicy kursu – 10 uczniów – ZSOiZ w Ciężkowicach
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSOiZ w Ciężkowicach
• Wymiar zajęć: 16 godz.
17. Kurs zawodowy: Kurs carvingu
• Uczestnicy kursu – 10 uczniów – ZSP w Zakliczynie
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Zakliczynie
• Wymiar zajęć: 16 godz.
18. Kurs zawodowy: Kurs – obsługa kasy kelnerskiej z terminalem POS
• Uczestnicy kursu – 9 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 15 godz.
19. Kurs zawodowy: Kurs – obsługa kasy kelnerskiej z terminalem POS
• Uczestnicy kursu – 9 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 15 godz.
20. Kurs zawodowy: Obsługa kasy kelnerskiej z terminalem POS
• Uczestnicy kursu – 9 uczniów – ZSP w Żabnie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 15 godz.
21. Kurs zawodowy: Obsługa kasy kelnerskiej z terminalem POS
• Uczestnicy kursu – 9 uczniów – ZSP w Żabnie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 15 godz.
22. Kurs zawodowy: Obsługa kasy fiskalnej
• Uczestnicy kursu – 8 uczniów – ZSP w Ryglicach
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Ryglicach
• Wymiar zajęć: 15 godz.
23. Kurs zawodowy: Obsługa kasy fiskalnej
• Uczestnicy kursu – 8 uczniów – ZSP w Ryglicach
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Ryglicach
• Wymiar zajęć: 15 godz.
24. Kurs zawodowy: Obsługa kasy fiskalnej
• Uczestnicy kursu – 8 uczniów – ZSP w Żabnie
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Żabnie
• Wymiar zajęć: 15 godz.
25. Kurs zawodowy: Obsługa kasy fiskalnej
• Uczestnicy kursu – 8 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 15 godz.
26. Kurs zawodowy: Obsługa kasy fiskalnej.
• Uczestnicy kursu – 8 uczniów – ZSOiZ w Ciężkowicach
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSOiZ w Ciężkowicach
• Wymiar zajęć: 15 godz.
27. Kurs zawodowy: Obsługa kasy fiskalnej
• Uczestnicy kursu – 8 uczniów – ZSLiT w Wojniczu
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSLiT w Wojniczu
• Wymiar zajęć: 15 godz.
28. Kurs zawodowy (1): Obsługa kasy fiskalnej
• Uczestnicy kursu – 8 uczniów – ZSP w Zakliczynie
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Zakliczynie
• Wymiar zajęć: 15 godz.
29. Kurs zawodowy (2): Obsługa kasy fiskalnej
• Uczestnicy kursu – 8 uczniów – ZSP w Zakliczynie
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Zakliczynie
• Wymiar zajęć: 15 godz.
30. Kurs zawodowy (3): Obsługa kasy fiskalnej
• Uczestnicy kursu – 8 uczniów – ZSP w Zakliczynie
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Zakliczynie
• Wymiar zajęć: 15 godz.
31. Kurs zawodowy (4): Obsługa kasy fiskalnej
• Uczestnicy kursu – 8 uczniów – ZSP w Zakliczynie
• Miejsce prowadzenia zajęć: ZSP w Zakliczynie
• Wymiar zajęć: 15 godz.
32. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem
• Uczestnicy kursu – 9 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 33 godz.
33. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem
• Uczestnicy kursu – 9 uczniów – CKZiU w Tuchowie
• Miejsce prowadzenia zajęć: CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 33 godz.
34. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem
• Uczestnicy kursu – 10 uczniów – ZSP w Ryglicach
• Miejsce prowadzenia zajęć: 23 godz. w ZSP w Ryglicach i 10 godz. w CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 33 godz.
35. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem
• Uczestnicy kursu – 10 uczniów – ZSLiT w Wojniczu
• Miejsce prowadzenia zajęć: 23 godz. w ZSLiT w Wojniczu i 10 godz. w CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 33 godz.
36. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem
• Uczestnicy kursu – 10 uczniów – ZSP w Żabnie
• Miejsce prowadzenia zajęć: 23 godz. w ZSP w Żabnie i 10 godz. w CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 33 godz.
37. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem
• Uczestnicy kursu – 10 uczniów – ZSP w Zakliczynie
• Miejsce prowadzenia zajęć: 23 godz. w ZSP w Zakliczynie i 10 godz. w CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 33 godz.
38. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem
• Uczestnicy kursu – 10 uczniów – ZSP w Zakliczynie
• Miejsce prowadzenia zajęć: 23 godz. w ZSP w Zakliczynie i 10 godz. w CKZiU w Tuchowie
• Wymiar zajęć: 33 godz.
39. Kurs zawodowy: Kurs kelnerski z flambirowaniem
• Uczestnicy kursu – 10 uczniów – ZSOiZ w Ciężkowicach
• Miejsce prowadzenia zajęć: 23 godz. w ZSOiZ w Ciężkowicach i 10 godz. w CKZiUw Tuchowie
• Wymiar zajęć: 33 godz.